Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, şehir merkezinde faaliyet gösteren kadın garson çalıştıran birahaneleri bir araya toplamak için proje hazırladı.

12 yeni işyeri olan projenin işletmeciler tarafından yapılacağı, mekanlara müzik ruhsatı verileceği ve çalışma sürelerinin uzatılacağı öğrenildi.

Birahanelerin, pavyona dönüşeceği proje için Çaycuma şehir merkezi girişinde hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında, akaryakıt istasyonu yanında, yerleşim merkezindeki arazisinin bu işenasıl tahsis edileceği merak ediliyor. Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın şehir merkezinde kurulmak istenen Organize Pavyonlar Bölgesi'ne nasıl onay verip vermeyeceği merak ediliyor.

Gökçebey'de yapılan Organize Pavyonlar Bölgesi'nin yarattığı sorunlar aşılamamışken Çaycuma'ya böyle bir bölge yapılması vatandaşları rahatsız ediyor. Eğer böyle bir bölge yapılacaksa şehir merkezi yerine mücavir alanda olması gerektiğini belirten vatandaşlar Vali Erdoğan Bektaş'tan anlayış bekliyor.