Ünlü hazır giyim markası KOTON'un Çaycuma mağazası törenle açıldı. Nihat Kantarcı Caddesi'nde hizmete giren mağazanın açılışını Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptı.

Türkiye'nin önemli bir markansın Çaycuma'da hizmete girmesinden memnun olduğunu dile getiren Başkan Kantarcı; "Yapımı kısa bir süre önce tamamlanan binamız böyle bir mağaza ile taçlanmış oldu. Türkiye'nin bu önemli markasını Çaycuma'mıza kazandıran değerli yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzellikler ilçemizin geleceği ile bize başka başka fikirleri çağrıştırmaktadır. Çaycuma epey zamandır dışarıdan ziyaretçi alan bir yer haline geldi. Bölgeden insanlar gezmek ve alışveriş amacı ile ilçemize geliyorlar. Bundan sonra KOTON markasının tetiklemesi ile başka ünlü markaları da ilçemizde göreceğiz. Huzur ve barış içinde yaşamanın hazzını hep beraber göreceğiz. İşletme sahibine hayırlı ve bol kazanç dileklerimi iletiyorum"diye konuştu.

Edilen duaların ardında açılış kurdelesi Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İşletme sahibi Veli Karaüzüm, Mağaza Müdürü Devran Akkuş ve mağazanın bulunduğu binanın sahibi İş adamı Kamil Mantarlı tarafından kesildi.

Erkek- bayan ve çocuk giyim olmak üzere 3 katlı mağazayı gezen vatandaşlar bol bol alış veriş yaptı. Başkan Kantarcı da alışveriş yaparak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi