Açılışa; Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş, KOSGEB Proje Sorumlusu Soner Kaynar, TSO Meclis Başkanı Ergün Ece ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ofisin zaman kaybını ortadan kaldıracağını ifade ederken; "İlçemizde işlemeleri yapılan KOSGEB üyeleri Zonguldak merkeze gönderiliyordu. Aradaki hizmeti sağlamak zaman alıyordu. Bu ofis ile üyelerimizin daha hızlı çalışma ortamı sağlayacağız. Katkılarından dolayı KOSGEB İl Müdürü Güven Beye teşekkür ediyoruz"dedi.

KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş , Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasına ilçeden hiçbir aracıya gerek kalmadan sunduğu hizmet için teşekkür ederken; "Biz KOSGEB olarak e-devlet üzerinden bütün hizmetlerimizi verebiliyoruz, ancak KOBİ'lerin ve girişimcilerin yönlendirilmesi açısından bazı eksiklerimiz oluyordu. Bu hizmetleri buradaki ofisimiz aracılığı ile vereceğiz. Zonguldak'a gerek kalmadan bütün işlemlerin yürütülmesi için bu ofisi açtık. Çaycuma'mıza hayırlı olsun"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi