Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve maddi-manevi sorunlar yaşayan Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ÇATES'e (Çatalağzı Termik Santarali) bir teklifte bulunmuştu.

Takıma maddi gelir elde edebilme adına projeler geliştirmeye çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner "ÇATES'e isim hakkı teklifinde bulundu. Amacımız takıma maddi gelir kazandırmak amacıyla 'ÇATES Zonguldakspor' olarak takım isminin önüne ÇATES'i eklemek istedik. Bunun örnekleri Süper Lig'de, 1.Lig'de, 2.Lig'de ve tüm liglerde var. Biz yönetim kurulu olarak ÇATES'e teklifimizi sunduk. ÇATES yetkilileri, genel merkezleri ile konuyu görüşeceklerini ifade etmişlerdi. Ancak ÇATES Genel merkezinden olumsuz yanıt geldiği bize iletildi. Bu konuda ÇATES'ten çok umutluyduk, ancak ret cevabı gelince çok üzüldük" dedi.

EREN ENERJİ SEZON ÖNCESİ 100 BİN LİRA DESTEK VERMİŞTİ
Zonguldakspor'da geçmiş yıllarda ÇATES de, Eren Enerji de maddi destekte bulunmuştu. 2020-2021 futbol sezonunda ise ÇATES'ten ret cevabı geldi, Eren Enerji'den ise 100 bin lira maddi destek geldi.