Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Çates Işıkspor, antrenör Sercan Bilgin ile devam karar aldı. Bilgin'in yardımcılığına ise futbolu bırakan Özgür Erdem yapacak.

Çates Işıkspor forvet oyuncusu Özgür Erdem'in yardımcı antrenör olarak göreve getirilmesinin ardından ise Terakkispor ve Tepebaşıspor formalarını giyen forvet oyuncu Gökdeniz Aktaş'ı transfer etti. Ayrıca Çates Işıkspor, eski futbolcu Hasan Çetin ile anlaştı.

DURMUŞ OLUMLU MESAJ VERDİ

ÇATES Işıkspor Genel Kaptanı Hasan Durmuş, yeni sezon öncesinde olumlu mesaj vererek ''ÇATES Işıkspor yönetimi olarak yeni sezonda hocamız Sercan Bilgin'e güvenimiz tamdır. Ayrıca yönetim olarak aldığımız karar neticesinde futbolu bırakan kaptanımız Özgür Erdem'de hocamız Sercan Bilgin'in yanında yardımcı antrenör olarak görev başladı. Vermiş oldukları rapor doğrultusunda geçen sezonki kadroyu koruyup eksik bölgelere takviye yapacağız. İlk olarak stoper ve forvet hattına transfer yaptık. Bizim eski futbolcumuz Hasan Çetin ve Tepebaşıspor'un oyuncusu Gökdeniz Aktaş'ı renklerimize bağladık. Transferlerin devamı gelecek.'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi