2.Amatör Küme Merkez B grubunda ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tepebaşıspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Namağlup şampiyon olan Tepebaşıspor ayrıca şampiyonluk gecesi düzenleyerek teknik heyet, futbolcular ve camiayı bütünleştirmeyi hedefliyor.

Enerji Grup Tepebaşıspor Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım yaptığı açıklamasında ''Enerji Grup Tepebaşıspor olarak misyonumuz Türk sporunun yücelmesini sağlayacak bir siyaseti olmasıdır. Sporun barış, kardeşlik ve sevgi olduğu düşüncesini yaygınlaştırabilmek, müsabakaların bir savaş, müsabaka alanının da savaş alanı olmadığını sporun sevgi ve barış olduğunu anlatabilmektir. Enerji Grup Tepebaşıspor'u 1. Amatöre çıkardık. Bundan sonra ki vizyonumuz takımımızın Süper Amatörlüğe lige çıkararak ardından Bölgesel Amatör Lige kadar yükselmesi. Zonguldak gençlerini ve gençlerimizi spora teşvik etmek ve onları kaybetmemektir" dedi.

ŞAMPİYONLUK GECESİ DÜZENLENECEK

Enerji Grup Tepebaşıspor için 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 19:00'da Yaman Kilise Restaurantta şampiyon yemeği düzenliyoruz. Bu yemekten elde edilen gelir ise Tepebaşıspor'a katkı verilecek. Tepebaşıspor'a katkı vermek isteyenler 0538 204 00 46 ve 0545 876 13 63 numaralardan bizlere ulaşabilirler. Tepebaşıpor olarak daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi