AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediyesi'ni almak için seçim hazırlıklarının devam ettiğini ve seçim startının verilmesiyle birlikte çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

İl Başkanı Zeki Tosun, "Genel Merkezimiz ve teşkilatlarımızın yapmış olduğu çalışma neticesinde Dr. Ömer Selim Alan, cumhurbaşkanımız tarafında Zonguldak Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday gösterilmiştir. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum. İlçe teşkilatımız, il teşkilatımız, kadın kolları ve gençlik kolları ile beraber sayın başkanımız ile seçim süreci başladığı nadan itibaren sahaya ineceğiz. Çalışmalarımızı aksatmadan gece gündüz yapacağız. Bunun sözünü cumhurbaşkanımıza Ömer Selim Alan ile birlikte verdik. Ben bu saatten sora Ak Parti teşkilatlarını, bütün seçmenlerini, bizle beraber biz onarlın ellerine ayaklarına omuzlarına dokunana kadar herkese ulaşacağız. Bütün hedefimiz Zonguldak Belediyesini ak partiye kazandırmaktır. Bunun için planlarımız, projelerimizi arkadaşlarımız ile yan yana gelerek yapıyoruz" dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, "Yeni Zonguldak sloganıyla aday adaylığı sürenci başlatmıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın onurları ile, il başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanımız ve teşkilatlarımızın onuru ile desteği ile 31 Mart 2019 tarihine kadar durmaksızın Zonguldak'ı hak ettiği yere taşımak için bizler biler "vira bismillah" diyip yola çıktık. Bu süreçte aday adayı olan arkadaşlarımızın desteğini alarak 'ben değil biz'i ilke edinerek il başkanımız, ilçe başkanımız yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, temsilcilerimize kadar hepsi ile birlikte kenetleneceğiz. Vatandaşımızın istediği, kendi kenti ile övünen bir şehir olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Zonguldak'ımızın eksiklerinin ve sıkıntılarının farkındayız. Yıllardır bu konuda kendimizi hazır tutuyoruz. Bu seçimi çok istiyoruz. Artık Zonguldak Belediyesini almamız gerekiyor. Ben Zonguldak'ımıza teşkilatlarımıza ve insanımıza çok güveniyorum. İnşallah 31 Mart Akşamı bu ipi biz göğüsleyeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Tüm insanlarımıza temas edeceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımızın isteklerine projeler ile cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi