Zonguldaklı Milli sporcu Tuğra Ali Çakıcı Taekwondo Yıldızlar Milli takım kampına katıldı. 26 Kasım - 2 Aralık 2018 tarihinde İspanya'da gerçekleştirilecek olan Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası yapılacak. Gelikspor'un sporcusu olan Tuğra Ali Çakıcı'yı antrenörü Emrah Demir Ankara Hazırlık Merkezi Milli takım kampına teslim etti.

Hazırlıklarını Zonguldak'ta antrenör Emrah Demir ile yoğun tempo ile sürdüren Tuğra Ali Çakıcı, şimdi Milli takım antrenörleri ile 26 Kasım tarihine kadar Ankara'da devam edecek.

EMRAH DEMİR BAŞARI DİLEDİ

Milli sporcu Çakıcı'nın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Antrenör Emrah Demir "Sporcum Tuğra Ali Çakıcı 'yı Taekwondo Yıldızlar Milli Takım kampına teslim ettik. Sporcuma ve Milli takımımızı temsil edecek tüm sporculara ve antrenörlere teknik ekibe 26 Kasım - 02 Aralık 2018 tarihlerinde İspanya'nın Marinad'or kentinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo şampiyonası yolunda başarılar diliyorum. Rabbim başarılarla dönmeyi nasip eder inşallah. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi