Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un yaşadığı şampiyonluklarda büyük katkısı olan eski takım kaptanı Suat Kerçin futbol hayatına nokta koyduktan sonra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın da desteği ile birlikte Çaycumaspor'da Futbol Akademisi kurdu. Son 3 yıldır çok iyi bir altyapı oluşturan Suat Kerçin en büyük eksiklik olan tesis konusuna da el attı. Adeta harabe halini andıran Çaycumaspor Kulübü Tesisleri'ni Çaycumalı işadamları ve yardımseverlerin de desteği ile ilk olarak iç ve dış dekorasyonunu tamamladı, ardından kulüp binasının içinde eksik olan malzemeleri de yine Çaycumalıların verdiği destekle tamamladı, mükemmel hale getirdi.

Çok sayıda alt yapı sporcusu şu anda profesyonel kulüp tesislerindeki gibi düzenli idman, futbolculara layık temiz ortamda futbol eğitimi alıyor.

SUAT KERÇİN'DEN TEŞEKKÜR GELDİ

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Çaycumaspor Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin, "Çaycumaspor tesislerinin iç kısmı sonrasında şimdide çatı bakım, tamir ve olukları değiştirme çalışmalarını başlattık. Kısa süre de çatı bakım, tamir ve oluklar değişmesi sonrasında tesislerimiz tamamen bitecek hem Çaycuma'ya hem de Çaycumaspor'a yakışır tesis haline gelecek. Bizlerin yanında olan, destek veren herkese minik futbolcularımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadeleri kullandı.