Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor hafta sonu oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam etti. 12.30'da gerçekleştirilen idmanı Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in yanı sıra Ultras Elmas taraftar grupları da izledi. İdmanda taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti, güzel bir atmosfer oluştu.

Başkan Caner Pazar günü çok önemli ve kritik bir maç oynayacakları, Amed maçına teknik heyet ve futbolcuların çok iyi motive olduğunu söyledi.

Caner "Taraftarımızda idmanı ziyaret ederek, her zaman futbolcuların yanında olduklarını ve onlara destek vereceklerini söylediler. Önemli olan maça iyi odaklanmak. Futbolcuların iyi motive olduklarını görüyorum. İnşallah bunu Pazar günü sahaya iyi yansıtırlarsa galibiyeti alırız. Bunun yanında diğer faktörlerde var, en önemli faktör taraftar faktörü. Taraftar olarak sahayı dolduracağız. Bu maçın telafisi yok. Aslanlar gibi takımımızı destekleyeceğiz." dedi.

'TRİBÜN İNŞAATIN DEVAM EDİYOR'

Devrek İlçe Stadı'nda takımın olumsuz etkilendiğini belirten Başkan Caner Karaelmas Kemal Köksal Kapalı tribün inşaatının da devam ettiğini vurgulayarak "İnşaatın çabuk bitirilmesini bekliyorduk, olmadı. Aksaklıklar oldu. Ama şuanda inşaat hala devam ediyor, bir nebze olsun hızlandı. İnşallah sayın Bakanımız Zonguldak'a geldiğinde Nisan ayında teslim edileceğini söylemişti. İnşallah kapalı tribün bitecek. Daha sonra stadyumunda diğer kısımları ele alınılacak. Ardından da butik bir stadyumumuz olacak" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi