"Abdülkerim Gün'ü Belediye Meclisi'ne almadık" diye Abdullah Karagüzel'in İl Genel Meclisi'ne yazılmasını içimize sindirdiğimiz sanılmasın.

Bu tercihlerin bir sonucu olur.

Bir milletvekilimin sabaha kadar Parti'de bekleyip akrabasını İl Genel Meclisi'ne yazdırmasını eleştirmeliyiz? Yoksa bir diğer milletvekillinin hassasiyetlerini il ve ilçe başkanlarına söyleyip eve gitmesini mi eleştireceğiz?

Milletvekillerinin karşı çıktığı, genel merkezin aday yapmadığı belediye başkanını, İl Genel Meclis'ine "Olmazsa olmazım" diyerek yazdıran İl başkanını mı eleştirelim?

Zonguldaklılar dışında dengelerin gözetildiği bir oluşum çıktı ortaya! Bazı 'gök'ler "Şimdiye kadar biz sesimizi çıkartmıyorduk" diyerek bu operasyona sessiz kalınmasını tavsiye ediyorlar.

Herkes sussa ben susmam. Zonguldaklıyı dışlayan her türlü harekete karşı çıkarım. Abdülkerim Gün'ün İl Gene Meclisi Adaylığı ne kadar yanlış ise Abdullah Karagüzel'in İl Genel Meclisi Adaylığı da o kadar yanlıştır. Kilimli'de Sabahattin Gülay'ın, Kozlu'da Kerim Yılmaz'ın adaylığı daha büyük yanlıştır.

Editör: Pusula Gazetesi