TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Son 3 maçta deplasmanda Silivrispor'u 1-0, sahasında Bandırmaspor'u 2-0 yenen kırmızı-lacivertli ekip İzmir deplasmanında ise Karşıyaka ile 0-0 berabere kalarak topladığı 7 puanla çıkışa geçen ekiplerin başında yer alıyor.

KALECİ SİNAN GOLE KAPALI
Şanlıurfaspor'dan sezon başında transfer edilen kaleci Sinan Ören son üç maçta kalesini gole kapadı. Silivri, Bandırma ve Karşıyaka maçlarında gol yemeyen Sinan'ın performansı da her geçen gün artıyor. Başarılı kaleci ilk 6 maçta kalesinde 11 gol görmüştü. Özellikle Altay ve Sakarya maçlarında 8 gol yiyen Sinan bu maçlarda çaresiz kalmıştı.

FENER SAHASINDA BUGBAŞ PROVASI YAPILDI

Çarşamba ve Perşembe günleri Fener Sahası'nda çalışma yapan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozulmaması açısından çalışmaları Fener Sahası'na kaydırdı.

Bugsaşspor maçı provasını da Fener Sahası'nda yapan Zonguldakspor'da futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

İdmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra Barış Şeref nezaretinde fizik kondisyona dayalı çalışma yaptı. Ardından tam sahada çift kale maç yapan Zonguldakspor, bu maçla birlikte Bugsaşspor maçının teknik ve taktik provasını gerçekleştirdi.

Teknik Patron Şenol Demir futbolcuların çalışmalarından memnun kalırken, çift kale maçta zaman zaman uyarılarda bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Pusula Gazetesi