TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi açıklamalarda bulundu. Terzi son iki deplasmanda kendilerine yakışmayacak skorlar aldıklarını belirterek bu maçlarda daha çok gençlere şans verdiğini söyledi.

"GENÇ OYUNCULARIMIZ TECRÜBESİZLER"

Son haftalarda tecrübe kazanmaları için sahaya yedek ağırlıklı çıktıklarını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi, "Ligin son üç haftasında içerde oynayacağımız 2 maç var. İkisini kazanarak 6 puan almak ve ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Zonguldakspor'a yakışmayan Maraş ve Tarsus olmak üzere 2 deplasman yaşadık. Gençleri kazanmak için onlarla sahaya çıktık. Tabi genç oyuncularımız biraz tecrübesizler ve karşı takımın oyuncuları da tecrübeli. Bizim şans verdiğimiz oyuncular Bölgesel Amatör Lig'de bile oynamamış oyuncular. Benim için fazla önemli değil ama halkın ve basının değerlendirmeleri çok daha farklı. Tahammül edemiyorlar. Bizde içeride oynayacağımız son 2 maçı almak için elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanıp sahaya çıkmak istiyoruz" dedi.

"RAKİPLER HEP TAM KADRO OYNADI"

Grupta bir tek Zonguldakspor'un yedek ağırlıklı maçlara çıktığını diğer takımların tam kadro sahaya çıktığını ifade eden Terzi, "Kırklarelispor maçlarını şu ana kadar tam kadro oynadı. Sadece biz gençlerle sahaya çıkıyoruz. Diğer takımların hep 5 hedefi ve şampiyonluk hedefi var. 7-8 takımın da düşme riski olduğu için kadrolarını bozmadılar. Biz 18'e bile almadığımız çocukları ilk 11'de başlattık. Bunların arasında yakaladığımız birkaç tane futbolcu var. Bu da Zonguldakspor için çok büyük bir kazanç. Karşılığını alırsak çok iyi olur" dedi.

OKAN VE KAMİL SAKAT

İdmanlara katılmayan Okan Eken ve Kamil İçer hakkında konuşan Terzi "Kamil İçer Tarsus İdmanyurdu maçında sakatlanarak çıkmıştı. Okan Eken'in de sentetik sahada idman yaptığımız için hafif bir sakatlığı var. İkisine de sezon sonuna kadar izin verdik. Şu an ki mevcut kadromuzla ligi bitireceğiz. Diğer futbolcularla sezonu tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi