Zonguldakspor'un başarılı orta saha futbolcusu Berkan Akdeniz kasığındaki sakatlık nedeniyle takımdan 4 haftadır uzak kalıyor. Yaklaşık olarak 3 haftadır idman yapmadan dinlenen Berkan idmanlara takımdan ayrı olarak başladı.

"KISA SÜREDE SAHALARA DÖNECEĞİM"

Geçtiğimiz sezon Nazilli maçında yaşadığı talihsiz sakatlığımı atlattım. Bu sezonun ilk maçında deplasmanda Altay maçında kasığımda bir zorlanma vardı. Ben yine de devam ettim. Geçen sezon oynayamadığım için bu sezon oynama isteğim vardı. Bunun üzerine birde Fatih Karagümrük maçında da oynadım. Meğerse kasığımda yırtık varmış. Karagümrük maçında da oynayınca yırtık daha da büyümüş. Son 3 haftadır dinleniyorum. Bu hafta yürüyüşlerle başladım. En kısa zamanda sahalara döneceğim. Formamı özledim. Takım arkadaşlarıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

"BANDIRMA MAÇINDA DESTEĞİMİ TRİBÜNDEN VERECEĞİM"

Pazar günü sakatlığı nedeniyle Bandırmaspor ile oynanacak maçta da forma giyemeyecek olan Berkan Akdeniz "Bandırma maçında arkadaşlarımın elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi yok. Taraftarımızla birlikte 3 puan almaya çalışacağız. Tribünlerden desteğimizi vereceğiz bu hafta. 3 puanı alacağımızı da düşünüyorum. Arkadaşlarıma güveniyorum" dedi.

"BU SEZON GRUP DAHA ZOR"

Bu sezon Beyaz grubun Kırmızı guraba oranda çok daha güçlü olduğunu belirten Berkan Akdeniz "Beyaz grup bu sezon geçtiğimiz yıla oranla daha zor. Çok fazla köklü takımlar ve para harcamış takımlar var. İyi mücadele etmeye çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi