TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Saha ve seyircisi önünde kümede kalma mücadelesi veren Fethiyespor'u Emre Kara'nın attığı golle 1-0 mağlup eden Zonguldakspor 36 puanla 9'ncu sırada yerleşti. Kırmızı-lacivertli ekip bu galibiyetle kümede kalma yolunda büyük bir engeli geride bırakarak ligin tamamlanmasına 6 hafta kala derin bir nefes aldı.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner bu sezon kümede kalmanın bile büyük başarı olduğunu belirterek galibiyetten dolayı taraftarlar, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Kulüp başkanı Süleyman Caner uzun süredir ilk kez iyi bir hakemin maçı yönettiğini belirterek daha önce hakem hataları nedeniyle çok puanlarının çalındığını söyledi.

"BU YOKLUKLARA RAĞMEN KÜMEDE KALMAK BAŞARIDIR"

Alt sırada mücadele eden takımlarla puan farkını açmak amacıyla bu maç çok önemliydi. 3 puan almamız lazımdı 90 dakika susmayan taraftarlarımızla maçı kazanmasını bildik. Hep hakemlerden dert yandık ama ilk defa gerçekten güzel bir maç yöneten bir hakeme denk geldik. Bu zamana kadar çoğu puanımız hakem hataları nedeniyle gitti. Bunun acısını çektik. Hakemde hata yapabilir. Hep bize denk geldi. Ama ligde bugün itibariyle ligde yerimizi sağlamlaştırdık. Bu takım bu yokluklara rağmen ligde kalıyorsa büyük başarıdır. Taraftarımıza, teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi