Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı Kırşehir Belediyespor'a kaptıran, bu sezon ise güçlü kadro kurmasına rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Ereğli Belediyespor'da büyük bir değişiklik yaşanacak gibi görünüyor.

31 Mart yerel seçimlerde Ereğli Belediye Başkanlığı'na seçilen duayen başkan Halil Posbıyık Ereğli Belediyespor'a yeni bir başkan yeni bir yönetim ve yeni bir vizyon hazırlığında.

ARSLAN KELEŞ GÜNDEMDE

Spor geçmişi olan bir aileden gelen Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş'in Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı olması gündeme geldi. Daha önceki dönemlerde de aynı konu gündeme gelmiş fakat Arslan Keleş'in TSO seçimleri nedeni ile konuya sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

Ancak yerel seçimlerin ardından tecrübeli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın takımı Arslan Keleş ve ekibine vererek 'bu takımı ne yapın edin 3.lige çıkartın' diyerek vereceği iddia ediliyor. Ereğli Belediyespor'un Mayıs 2019'da kongreye gitmesi bekleniyor.

"KONU EREĞLİ İSE GERİSİ TEFERRUATTIR"

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ise Kaan Kocaman'a yaptığı açıklamasında "Henüz bana şahsen gelen bir şey yok. Belediye Başkanımız tecrübeli ve saygın bir isim. Öyle bir niyeti söz konusu olursa mutlaka bizde bunu en iyi şekilde değerlendiririz. Konu Ereğli ise gerisi teferruattır. Yeter ki değerli başkanımız ile Ereğli için taşın altına elimizi koyalım. Her şeyin hayırlısı olsun" ifadeleri kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi