AK Parti Zonguldak İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını görkemli törenle açıkladı. Site Spor Salonu'nun hınca hınç dolduğu aday tanıtım töreninde İl Başkanı Zeki Tosun, partide birlik ve beraberliği sağlayarak teşkilatlardan tam not aldı. Konuşmasında birlik, beraberlik ve tek yumruk vurgusu yapan Zeki Tosun, Zonguldak'ta il, ilçe ve beldelerde 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti bayrağını dikeceğine söz verdi. Konuşması AK Gençlik tarafından sıklıkla sloganlarla kesilen İl Başkanı Zeki Tosun, konuşmasına şiirle başladı. Tosun, "Yağmur düştü yolumuza; dolu, kar vurdu

Yiğit yiğide yanaşmak yine kar oldu

Gönüle değince yolmu dayanır?" dedi.

ak-parti-belediye-baskan-adaylarini-tanitti
AK Parti belediye başkan adaylarını tanıttı

"TÜRKİYE'DE OY ORANINI ARTIRAN 2'İNCİ İL OLDUK"

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' sözüyle çıktığımız bu yolda biz de buradan Emeğin Başkenti Zonguldak'tan güçlü ve gür bir şekilde 'Artık Zonguldak'ta hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' diyoruz" ifadeleriyle sözlerine başlayan İl Başkanı Zeki Tosun, "Evet bugün yeni bir yolun başlangıcındayız. Hamdolsun sizin gibi davasına sadık, milletine aşık kardeşlerimiz, yol arkadaşlarımız var. 24 Haziran Genel Seçimleri'nde Türkiye'de oy oranını en fazla artıran 2'inci il olduk. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Rabbim sizlerden razı olsun. Yolumuz uzun, yolumuz çetin... Biz bu çetin yolu hep aştık sizlerle yine açacağız. Liderimiz Samsun'da ne diyordu? Biz bu yola Vallah sevmek için çıktık, Billah sevmek için çıktık diyordu. Seveceğiz, omuz omuza vereceğiz... Omuz omuza verince yol mu dayanır? Yorulmayacağız, aşkınan çalışan yorulmaz. Zonguldak'ımızın bize ihtiyacı var. Bugün bizleri bir araya getiren şey aslında Zonguldak'ın ta kendisidir. Zonguldak bağıra bağıra sizi çağırıyor. Tevazumuz ve gayretimiz hep çalışmak ve başarmak olacaktır. Hep birlikte yürüyeceğiz, koşacağız ve tekrar tekrar zirveye oturacağız. Cumhurbaşkanımızın daha önce açıklamış olduğu Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Ömer Selim Alan'ı gönül belediyeciliği anlayışıyla İnşallah Zonguldaklılarla buluşturacağız" diye konuştu.

"GÖNÜLLERE GİRMEK, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Belediye Başkan Adayları ve Belediye Başkan Aday Adayları'na da seslenen Tosun birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Tosun konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bugün açıklanan Belediye Başkan Adaylarımız ile Zonguldak'ta seçim çalışmalarımıza ara vermeden hızla devam edeceğiz. Saygıdeğer Belediye Başkanı Adaylarımız ve aday adayı olan arkadaşlarımız. İçinizden seçilen bir isim belediye başkan adayı olarak seçildi. Bu siz aday adayı arkadaşlarımızın başarısız olduğu anlamına gelmesin. Sizler Genel Merkezimiz ve bizim açımızdan kıymetli, donanımlı, yapılan her görevi layığıyla yerine getirebilecek arkadaşlarımızsınız. Adaylarımız, Cumhurbaşkanımızın, genel merkezimizin ve kurulan komisyonların titiz çalışmaları sonucunda belirlenmiş isimlerdir. Şunu hatırlatmak istiyorum. Biz gönüllere girmek zorundayız, gönül belediyeciliği yapmak zorundayız. Bizler Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği yapmak zorundayız. Bu günden itibaren aday adayı arkadaşlarımız da dahil olmak üzere her dönemde olduğu gibi adaylarımızla ben değil biz düşüncesiyle kenetlenerek Zonguldak'ımızda çalışacağız."

"31 MART AKŞAMI KAZANAN BİZ OLACAĞIZ"

"İlimizin kalkınması, Zonguldak'ın kalkınması, belediye hizmetlerinin layıkıyla yürütülmesi, çağdaş ve medeni belediyecilik anlayışının kazandırılması için il, ilçe ve beldelerimizde kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla, sandık kurullarımızla ve halkımızla el ele vererek çalışmalarımızı sürdürüp 31 Mart akşamı kazanacağımıza gönülden inanıyorum."

"SIKMADIK EL, GİRMEDİK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

"2001 yılında çıktığımız bu yolculuğumuzu 2002 yılında iktidar olarak sürdürdük. Bu yolda 31 Mart 2019 genel seçimlerine 'Önce Millet, önce memleket' diyerek ülkemizde ve ilimizde iktidarı taçlandıracağız. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu yolda başarılı olacağımıza yürekten ve gönülden inanıyorum. Tüm teşkilatlarımız ve parti üyelerimizle belediye başkan adaylarımızla mahalle mahalle dolaşarak sıkmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağımıza, tüm il, ilçe ve beldelerde AK Parti bayrağımızı dikeceğimize söz veriyoruz."

"TEK YUMRUK OLUP YOLA DEVAM DİYORUZ"

"Bizler gerek Cumhurbaşkanımız gerek ise Genel Merkezimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda tek yumruk olup 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Adaylarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatlarımıza ve kıymetli halkımıza bu yoğun katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi