TFF 2. Lig Beyaz Grup'da play-off mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KONYA'DA HATALI GOL YEDİK"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Konya'dan galibiyetle dönmek istediklerini, ancak hatalı gol yediklerini belirterek şöyle dedi: "Takım olarak Konya'ya galibiyet için gittik. Maçta öne de geçtik. Ancak hatalı bir gol yedik. Genel Maden İşçileri Sendikası taraftarımızın deplasmana gitmesini sağladı. Teşekkür ediyoruz. Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Takımın Gümüşhane maçında aynı hataları yapmayarak güzel futbolunu ortaya koymasını bekliyorum. Teknik direktörümüzle görüştüm. Futbolcularımızda bunun bilincinde olacaklardır" dedi.

"DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPACAĞIZ"

Başkan Caner devre arasında eksik mevkilere transfer yapacaklarını belirterek ''Play off mücadelesi veriyoruz. Elimizdeki imkanlar belli. Devre arası inşallah eksik olan yerlere takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Bunları yapınca da daha güzel bir Zonguldakspor ortaya çıkacak. Taraftarımız her zaman yanımızda. Var olan imkanları sokağa atmış gibi bir durum yok. Biz olmayan imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Bazen yorgun oluyorlar. Bunun telafisi mümkün. İyi odaklanmış olacaklar. Taraftarımızda yine aynı şekilde yine takımlarını desteleyecekler'' dedi.

"BAKANDAN RANDEVU ALACAĞIZ"

Tesis konusunda açıklama yapan Caner "Ak Parti İl Başkanımız İlçe Başkanımız Milletvekillerimiz ve Emniyet Müdürümüz el ele vererek birşeyler yapmaya çalışıyoruz. İlerleyen zamanlar Bakanlıktan bir randevu alacağız. Saha konusunda zerzenişlerim devam ediyor. Biz göreve geldiğimizden beri Spor Bakanlığımızdan söz aldık ama hiç birşey olmadı. Antrenman sahası bile yok. Antrenmanımızı Çaycuma da yapmaya çalışıyoruz o şekilde çocuklar yoruluyor. Sağolsun Çaycuma'ya gittiğimizde Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı yardımcı oluyor. Kalmaya kalksan Zonguldakspor'un öyle bütçesi yok'' ifadelerini kullandı.

"BİZİ KABUL ETMEDİLER"

Caner, ''Her iç saha maçı öncesi Zonguldak'ta kampa giriyoruz. Burada bir Otel para vermeden bizi otele almıyor. Alınan para da bir indirim yok. Dışarıdan gelen takımla bizden aynı parayı istiyorlar. Bir de bu para kasalarına girmeden bizi almıyorlar. Rezervasyon bile almıyorlar. Biz Türkiye'nin her yerinde otellerde kalıyoruz. Lüften Zonguldakspor konusunda duyarlı olalım'' dedi.

"BU AYIBI KİME YÜKLEMEK GEREK"

Caner, ''1922 Konyaspor'un taraftarı bile yok, sahaları reklam dolu. Zonguldakspor'un sahasında reklam yok. Bu ayıbı kime yüklemek gerek. Ben mi ayıplıyım burada. Eğer bu kent büyük sanayicilerin esnafın olduğu bulunduğu otellerin marketlerin dolup taştığı arkadaşlara sesleniyorum. Zonguldak'ın tek profesyonel ekibine reklam vermek istemiyorlarsa Zonguldak'ı sevdiklerinden şüphe ediyorum. Zonguldakspor'a eğer reklam verme gereği duymuyorlarsa yazık. Bu takım destekle ayakta duruyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi