Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen idmanlarda teknik heyet ve futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Amed Sportif maçının uzatma dakikalarında gelen gol ve oynanan futbol camiada olumlu hava yarattı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Sezona deplasmanda oynadığı ve 1-0 kaybettiği Manisa FK maçıyla başlayan Zonguldakspor yeni sezonda genç kadro ile başladı. Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda teknik heyet ve futbolcular ilk kez taraftarı ile buluştu. Yaklaşık 4 bin taraftarın önünde Amed Sportif karşısında etkili futbol oynayıp, uzatmalarda attığı golle altın değerinde 3 puanın sahibi olan Zonguldakspor'da keyifler yerinde.

HAZIRLIKLAR KARAELMAS'TA YAPILIYOR
Zonguldakspor tesis sorunu nedeniyle tüm idmanlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştiriyor. Yıllardır aynı sorunu yaşayan kırmızı-lacivertli ekipte teknik heyet ve futbolcular zeminden rahatsız. Ancak zemini bozan, haftanın 4 günü idman yapan aynı teknik heyet, aynı futbolcular. Teknik heyetin zeminin bozulmaması için Fener Sahası'nı da tercih etmesi bekleniyor. Yetkililerin de Zonguldakspor'a tesis için girişimleri bekleniyor.

KIRKLARELİSPOR ZOR DEPLASMAN
Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçından iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Amed Sportif galibiyetinin vermiş olduğu moralle Kırklarelispor deplasmanına gidecek olan Zonguldakspor'da çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi