Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Futbol takımı bünyesinde bulanan futbolculara yönelik yaptığı sosyal etkinliklerle fark yaratıyor.
Tüm futbolcuların doğum günü ve özel günlerini tek tek sürpriz yaparak kutlayan Zonguldak Ereğli Spor yönetimi ayrıca tüm futbolcuların evlerine de tek tek diğer takım arkadaşları ile birlikte akşam ziyaretlerine gidiyor, tam bir aile havası oluşturuyor.
Futbol kulübünden daha çok anlam taşıyan Zonguldak Ereğli Spor yaptığı bu etkinlilerle tüm takımlara örnek oluyor, taktir topluyor.
SON ZİYARET İSMAİL CAN AYDIN'A YAPILDI
Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yönetici ve futbolcular takım arkadaşları İsmail Can Aydın'ın Kocabelen Köyü'ndeki evini ziyaret etti, ziyarette sohbet ve neşe üst düzeydeydi.
KULÜBÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLANDI
Zonguldak Ereğli Spor Kulübü'nün yapmış olduğu bu ziyaret kulübün sosyal medya hesabında yayınlanırken, şu görüşlere yer verildi: "Ev Gezilerimiz Sürüyor. Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman ve Altyapı Koordinatörümüz Muhiddin Erkek Oyuncularımızdan İsmail Can Aydın'ı evinde ziyaret ettiler.
Alt Yapı Koordinatörümüz Muhiddin Erkek 'bu akşamki üçüncü durağımız KOCABELEN Köyünde Aydın ailesi oldu. Oyuncularimizi evlerinde ziyaret ederek onlara verdiğimiz değeri göstermeye ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz dediğimizde söylemlerimizin lafta olmadığını kanıtlıyoruz. Aydın ailesine ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz. Hele ki 85 yaşındaki ninemizin hoş sohbeti ve adeta bir tarih sayfalarını bize yaşatması çok güzeldi"