Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp kavşaktaki aydınlatma direğine çarpması sonucu dün sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı. Kazada yaralanan 4 kişinin sağlık durumları hakkında son dakika bilgisi geldi.

Kazada yaralanan araç sürücüsü Ender Aktaş'ın (28) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ender Aktaş'ın dün akşam saatlerinde acil olarak ameliyata alındığı belirtilirken, durumunun ciddiyetini sürdürdüğü öğrenildi. Kaza esnasında aracın arkasında oturan Esma Aktaş (34) ve Ekin Aktaş'ın (5) kazayı küçük sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Anne ve küçük çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Araçta bulunan 14 yaşındaki Enes Aktaş'ın ayağında kırıkların meydana geldiği ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

ÇOCUKLARININ BOKS MAÇI İÇİN GÜMÜŞHANEYE GİTMİŞLER

Ailenin 14 yaşındaki Enes Aktaş'ın boks maçı olduğu ve çocuklarının boks müsabakasını izlemek için Gümüşhane'ye gittikleri ve geri dönüşte kaza yaptıkları belirtildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Havva Aktaş (60) ve Fatma Kurubaş (63) dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

OLAY NEYDİ?

Kaza, Cumartesi günü sabah saatlerinde ilçe girişindeki Çukur kavşağında meydana geldi. Ender Aktaş (28) yönetimindeki 67 AJ 775 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp aydınlatma direğine çarptı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılan Havva Aktaş (60) ve Fatma Kurubaş'ın (63) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan sürücü Ender Aktaş ile yanındaki Enes Aktaş (14), Esma Aktaş (34) ve Ekin Aktaş (5), ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Editör: Pusula Gazetesi