Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Tuzlaspor maçına daha çok şans bulamayan futbolcuları değerlendireceğini söyledi. Konya Anadolu Selçuk maçında berabere kalmaları halinde üzülecekleri maçtan yenik ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

"BERABERE BİLE KALSAK ÜZÜLÜRDÜK"

Demir "Deplasmanda Konya Anadolu Selçuk karşısında daha üstün oynamamıza rağmen puan alamadım. Bu maçta berabere bile kalsak üzüleceğimiz bir maçı kaybettik. Çok net pozisyonlarda bulduk. Rakibin bir tane bile pozisyonu yok. Duran topta kendi kalemize attığımız gol şans eseri oldu. Kontradan yakalandık. Gol bulmak için ararken ister istemez açık veriyorsun. Ben çocukların oyunundan isteğinden memnunum. Sonuca belki yansımadı bu ama bundan sonra ki müsabakalarda sonuca da yansıyacağını düşünüyorum. Bu kadar pozisyona girdiysek demek ki doğru yoldayız. Ama mücadeleyi bırakacak halimiz yok. 1-0 yenildik diye de küsecek halimiz yok. Oyuncularımıza laf söyleyecek halimiz de yok. Gol kaçıran da benim oyuncum. Geçen hafta atanda benim oyuncum. Bundan sonra ki hafta da gol atacak oyuncular benim oyuncularım. Oyuncularıma ben güveniyorum. Önümüzde maçlarda Fethiyespor maçında sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum. Fethiyespor maçını kazanacağız" dedi.

"TUZLA'DA ŞANS BULAMAYANLAR OYNAYACAK"

Tuzlaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında daha çok bugüne kadar şans bulamayan ve sakatlıktan kurtulan futbolculara şans vereceğini belirten Demir "Geçen sene bir şeyler söyledik sonra onu bir yerlere çektiler. Aslında doğru olanı söylememizi rağmen ama işi başka boyuta çevirdiler. O yüzden kupa maçı bu. Çocuklara galip geldiklerinde niye galip geldiniz diyecek halimiz yok. Ama bizim için hayati önem taşıyan lig. Orada biraz daha şans bulamayan arkadaşlara görev vermeyi düşünüyoruz. Onlarda bu takım oyuncularıysalar onlarda ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklar" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi