Zonguldakspor hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin son maçı olması, her iki takımında ligde iddiasının bulunmaması nedeniyle kırmızı-lacivertli ekipte motivasyon yok. Teknik direktör Fatih Akyel, bir çok as futbolcunun olmayacağı Nazilli Belediyesopr maçına yedek ağırlıklı kadro ile mücadele edeceklerini söyledi. Akyel rakip Nazilli Belediyespor'un tam kadro sahaya çıkacağı duyumunu aldıklarını belirterek rakibin kendilerini ciddiye aldığını, ligin son maçını da galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Akyel, 'Rakip Nazilli tam kadro oynayacak. Bizi çok ciddiye alıyorlarmış. Tebrik ediyorum onları bizleri ciddiye alsınlar. Bu bir formalite maçı. Formalite maçının yanında da genç oyuncuları görmek istiyoruz. Ligi bitiriyoruz. Takımımız ligde kaldı. Çok çok iyi bir sezon geçirmesek de üstlerde olmasak da bu şartlarda ligde kalması bence başarılı. Önümüzde ki sezon yönetimin kendi projeleri vardır. Bakacağız" dedi.

"ZONGULDAK FUTBOLU SEVEN BİR ŞEHİR"

Akyel, "Zonguldak futbolu seven bir şehir. Taraftarı olan bir camia. Köklü bir camia. Sohbetlerimde de söylüyorum. Köklü olmayan camialar bazen üstteler. Köklü olan camialar da son dönemlerde altta çırpınıyorlar. Onun için böyle köklü camiaların yukarılarda olmaları gerek. Zonguldakspor'un Türkiye'de bir adı var. Zonguldakspor'un önümüzde ki senelerde bir oluşum olarak daha güzel yerlere geleceğine eminim. Desteklenmesi lazım. Bir şehirde bunu sadece kulüp başkanı yöneticiler yapamaz. Şehirde hep birlik olmak gerek. Siyasetçileri, taraftarı olsun, antrenörü olsun ve taraftarı kenetlenmesi gerek. Burada büyük bir potansiyel var" dedi.

"BURADA DEVAM ETMEK İSTERİM"

Zonguldakspor'da devam etmek istediğini belirten Akyel ''Gelecek sezon için yönetimin planlarını biz bilmiyoruz. Daha oturup konuşmadık. Son maçı bekliyoruz. Son maçımız bittik den sonra yönetimin de kendine göre planları vardır. Konuşulur konuşulmaz onu biz bilemeyiz. Ama onlarında kendine göre bir planları vardır. Biz tabi ki burada olmak isteriz. Köklü bir camianın içerisinde olmak isteriz. Her şeye saygı duyacağız. Hayırlısı olsun''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi