Bisiklet turuna 7'den 70'e herkes katılım gösterirken, tur Devrek'ten başladı, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde sona erdi. 67 kişi ile başlayan bisiklet turu 67 kişiyle Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde tamamlandı, bisikletçileri Zonguldak protokolü ve vatandaşlar alkışlarla karşıladı.

BİSİKLETÇİLER VALİ'YE BAYRAK TESLİM ETTİ

Konfeti ve alkışlar arasında turu tamamlayan bisikletçiler daha sonra taşıdıkları Türk Bayrağı'nı Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'a teslim ettiler. Vali Mustafa Tutulmaz ise bayrağı üç kez öperek teslim aldı

MADALYA VE HEDİYELER VERİLDİ

Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu kapsamında dereceye giren ve tura katılanlara madalya ve kupaları Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Şube Müdürü Gazel Güven tarafından takdim edildi.

Protokol bisiklet turuna katılan herkesi tek tek tebrik ederek Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Program sonunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından programa katılan yaklaşık 300 kişiye köfte ikramında bulunuldu.