ZONGULDAK'ta etkili olan kar yağışı, şehirlerarası yollarda ulaşımı aksattı. İstanbul yolunda buzlanma nedeniyle aynı yerde meydana gelen 3 ayrı kazada 1 polis hafif yaralandı.
Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Ereğli kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımı aksattı. Yolun karla kaplanan bazı kesimleri karayolları ekiplerinin çalışmasıyla açıldı. 20'inci kilometrede, Zonguldak istikametine giden yolda buzlanma nedeniyle karayollarına ait kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Arkasında ilerleyen otomobilde kontrolden çıkarak orta refüjdeki trafik tabelasına çarptı. Yaralanın olmadığı maddi hasarlı kazada tutanak tutmak için gelen polisin yol kenarındaki aracına da arkasından gelen Emrah T.'nin kullandığı 67 LC 836 plakalı minibüs duramayarak çarptı. Kazada, polis aracından bulunan polis memuru E.E., hafif yaralandı. Belinde ağrı hisseden E.E., tedavisi için ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı.
Kazalarda 4 araçta da maddi hasar oluştu. Polis, başka kazalar yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Karayolları ekipleri de bölgede tuzlama çalışması yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi