Misli.com 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor adım adım şampiyonluğa koşuyor. Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2.lige çıkartan Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir şimdi de Diyarbekirspor'u 2.Lige çıkarmayı hedefliyor.

Ligin bitimine 4 hafta kala bugün sahasında Kemerspor'u konuk eden Şenol Demirli Diyarbekirspor sahadan 2-0 galip ayrılarak 60 puanla liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Bucaspor da Yeşilyurtspor'u yenerek haftayı galibiyetle kapattı, 58 puanla takibini sürdürdü.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 4 MAÇ KALDI
Şenol Demirli Diyarbekirspor'un ligde 4 maçı kaldı. 14 Nisan tarihinde deplasmanda Ofspor ile oynayacak olan Diyarbekirspor ardından Payasspor deplasmanına gidecek. Sahasında Belediye Derincespor ile oynadıktan sonra deplasmanda Arnavutköyspor'a konuk olacak olan Diyarbekirspor ligi tamamlayacak. Diyarbekirspor rakiplerinin alacağı sonuca bakmaksızın 4 maçını da kazanması halinde şampiyon olacak.

ZAFER TURAN'DAN SONRA GÖZLER ŞENOL DEMİR'DE

2.lig Kırmızı Grup'da dün şampiyonluğunu ilan eden Zonguldaklı Teknik Direktör Zafer Turan'ın bu büyük başarısı Zonguldak'ta sevinç yaratmıştı. Şimdi ise gözler Şenol Demir'de. Şenol Demirli Diyarbekirspor'un da şampiyonluk için 4 haftası kaldı. Zonguldak, Zafer Turan'dan sonra bu sezon Şenol Demir'den de şampiyonluk bekliyor.