Antalya'da gerçekleştirilen Turkcell Kadınlar Futbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı ilk maçında Kocaelispor'u Berfin ve Dilara'nın golleri ile 2-1 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmıştı.

BERFİN'İN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Maçın ilk yarısında rakibi ile girdiği ikili mücadelede kafası yarılan ve dikiş atılan Berfin oyundan çıkmak istemedi. Maça devam eden Berfin takımının ilk golünü atarak galibiyetin habercisi oldu. 90 dakika boyunca iyi mücadele eden Berfin teknik heyet ve takım arkadaşlarından da alkış aldı.

DOĞUM GÜNÜNE DENK GELDİ, PASTA SÜRPRİZİ

Maçın ardından teknik heyet ve arkadaşları tarafından Berfin'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yapılan bu jest karşısında duygulanan Berfin pastasını üflerken kafasındaki bandaj dikkatlerden kaçmadı.

1 GÜNDE BİR ÇOK DUYGU YAŞADI

Berfin bir günde bir çok duyguyu birden yaşadı. Maçta kafası yarılan ve dikiş atılarak canı yanan Berfin, ardından attığı golle acısını unuttu, maç sonunda arkardaşları ile galibiyeti yaşadı. Akşam ise otelde sürpriz doğum günü ile onurlandırıldı.

KULÜPTEN KUTLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Antalya'da oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Kocaeli maçının başında kafası yarılan ve dikiş atılan daha son takımımızı öne geçiren golü kaydeden Berfin'e teknik heyet ve takım arkadaşlarından sürpriz doğum günü. Kendisine sağlıklı mutlu başarı dolu nice yaşlar diliyoruz"