Zonguldakpor’un başarılı futbolcusu Turan Yılmaz Antalya Lara’daki ikinci yarı hazırlık kampının çok iyi gittiğini, takım içindeki uyumun son derece üst düzeyde olduğunu söyledi. İlk yarı boyunca zaman zaman gereksiz ve şanssız puanlar kaybettiklerini belirten Turan Yılmaz “Biz takım olarak sahaya da 90 dakika mücadele eden, kazanmayı arzulayan bir takımız. En büyük özelliğimiz baskı ve pres. Özellikle takım içindeki arkadaşlık üst düzeyde. Toplu olarak hareket etmeyi, toplu olarak eğlenmeyi ve paylaşmayı çok iyi bilen bir ekibiz.” dedi.

“İKİNCİ YARI BAMBAŞKA GEÇECEK”

İlk yarıya oranda ikinci yarıdan umutlu olduklarını belirten Turan Yılmaz “İkinci yarıya deplasmanda Kocaeli Birlikspor maçıyla başlayacağız. Rakip güçlü ve sahasında iyi oynayan bir ekip. Ancak biz de Zonguldakspor forması giyiyoruz. Özelliğimiz belli. İçerde ve dışırda rakibin gücüne değil, kendi hedefimize bakıyoruz. Biz de deplasmanlarda çok önemli galibiyetler aldık. İlk maçta Kocaeli Birlik’i yendik. Bir kez daha yeneceğiz” dedi.

“TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN”

Turan Yılmaz Zonguldakspor taraftarının çok ateşli ve takımına bağlı bir taraftar grubu olduğunu belirterek “Ben Adliyespor’da oynadığım dönemde taraftarımıza hayran kalmıştım. Zonguldakspor’a gelmemdeki etkenlerden biri de taraftardır. Zonguldakspor’un büyüklüğünü herkes biliyor ve farkında. İkinci yarı taraftarımızın içi rahat olsun. İlk yarıda olduğu gibi basit puanlar kaybetmeyeceğiz. Play-off’un içinde olmak istiyoruz” dedi.

“ŞENOL HOCA ABİ-BABA GİBİ”

Zonguldaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Turan Yılmaz Şenol Demir’in futbolcular üzerinde çok olumlu etkileri olduğunu belirterek gerektiğinde abi, gerektiğinde baba, gerektiğinde ise tatlı sert tavırlarıyla güçlü bir karakter. Takım üzerinde etkisi çok büyük. Şampiyonluğun şifreleri içimizde saklı. Bu yıl da aynı duyguyu Şenol Hocamızla birlikte yaşamak için ikinci yarıyı iple çekiyoruz” dedi. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi