Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen Mustafa A. (25) ortalığı birbirine kattı. Olay yerine gelen polis havaya ateş ederek Mustafa A. yı korkutmaya çalışırken, uzun uğraşlar sonucu göz altına alınan Mustafa A. polis merkezine götürüldü.

İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan Mustafa A., çarşı merkezinde elindeki bıçakla çevredeki vatandaşlara saldırmaya başladı. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa A. yı göz altına almaya çalıştı. Kaçmaya başlayan Mustafa A. girdiği iş yerinde uzun uğraşlardan sonra göz altına alındı. Bu sırada polis ekipleri havaya ateş açarak Mustafa A. yı korkutmaya çalıştı. Göz altına alınan Mustafa A. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

2 SENE ÖNCE DE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATMIŞTI

Diğer yandan Mustafa A. 2 sene önce de aynı olayları yaşatmıştı. Aldığı uyuşturucu maddenin etkisi ile çevredeki gençlere ve vatandaşlara saldıran Mustafa A. girdiği markette polislere et, kıyma, satır, kavanoz gibi malzemeler atmış, uzun uğraşlar sonucu göz altına alınmıştı. Adliyeye çıkarılan Mustafa A. uzun süre kaldığı ceza evinden denetimli serbestlik yasasından yararlanarak çıkmış ve bir süredir adliye de cezasını çekmeye devam ediyordu.

Editör: Pusula Gazetesi