Her biri alanında en az 20 yıllık mesleki tecrübeye sahip olan avukatlarıyla birlikte büroda tüm hukuki alanlar ve davalar için hizmet alabilmeniz mümkündür. Bu bakımdan büronun bünyesinde alanında uzman ve dinamik hukukçular çalışma sağlamaktadır. Böylelikle hukuki çalışmaların hepsi başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Bu açıdan Bayar Hukuk Bürosu, Beylikdüzü avukat büroları arasında en çok tercih edilen bürolardan biri olmayı başarmıştır.

Hem avukatlık hem de çeşitli davalarda danışmanlık hizmeti alabileceğiniz hukuk bürosunda çeşitli alanlar için hizmet sağlanmaktadır. Avukatlık alanında faaliyet sunduğu çeşitli kategoriler bulunan Büroda, Beylikdüzü en iyi avukat ve danışmanlık hizmetlerini alabilmeniz mümkündür.

Bayar Hukuk Bürosu Faaliyet Sunduğu Alanlar

Hukuk bürolarında faaliyet gösteren avukatların alanlarında deneyimli ve mesleki tecrübeleri olan kişiler olması oldukça önemlidir. Bu bakımdan Beylikdüzü avukat denildiğinde akıllara ilk olarak Bayar Hukuk Bürosu çalışanları gelmektedir. Bölgenin en deneyimli ve profesyonel avukatlarına sahip olan hukuk bürosu ayrıca çeşitli alanlarda da avukatlık ve danışmanlık faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Aşağıda maddeler halinde sizlere hukuk bürosunda alabileceğiniz hizmet alanlarından bazılarını sıraladık.

  • Fikri ve Sinai haklar hukuku
  • Ticaret ve Şirketler hukuku
  • Tazminat hukuku
  • Sigorta ve taşıma hukuku
  • Gayrimenkul ve inşaat hukuku
  • İcra ve iflas hukuku

Belirttiğimiz hukuki alanlar ve çok daha fazla hukuki bölümlerde faaliyet gösteren Büro, bu bakımdan oldukça uzman bir şekilde çalışma sağlamaktadır. Üstelik talep edilen hukuki hizmet alanlarına göre sektörün en tecrübeli avukatlarından danışmanlık hizmeti almanız da mümkündür. Bayar Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilmek için tek yapmanız gereken bayar.av.tr adresine erişim sağlayarak iletişim bilgilerinden çalışanlar ile irtibat kurmaktır. Böylece talep ettiğiniz hukuki alanda ilgili hizmeti almaya başlayabilirsiniz.

Fikri ve Sinai Haklar Hukuku Bayar Hukuk Bürosu

Bayar Hukuk Bürosu bünyesinde hizmet alabileceğiniz hukuki alanlardan biri de fikri ve sinai haklar hukukudur. Müvekkillerine marka ve patent alma konusunda gerekli düzenleme ve davaların açılmasını sağlayan hukuk bürosu, endüstriyel tasarım, telif hakları ve patent lisans sözleşmeleri gibi alanlarda da fikri mülkiyet haklarını korumak için çalışma göstermektedir. Aynı zamanda bu alanda bilinmesi gereken haklar konusunda da müvekkillere en iyi şekilde ve bilgilendirici biçimde danışmanlık hizmeti de verilmektedir.

Bayar Hukuk Bürosunun fikri ve sinai haklar hukuku alanında verdiği hizmetlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde sizlere sıraladık.

  • Dava takibi
  • Danışmanlık
  • Hukuksal araştırma, devredilme ve korunma işlemleri
  • Telif hakları kapsamında hukuksal danışmanlık ve işlemler
  • Ticari sırların korunması konusunda danışmanlık ve işlemler

Belirttiğimiz fikri ve sinai haklar hukuku alanında verilen hizmetlerden yararlanmak için Bayar Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilirsiniz.