Zonguldak Acılık Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaman, bu dönem AK Parti'nin il yönetimine alınmadığına kırılarak "Kırıldım ama siyaseti bırakmış değilim. Ben şu an yönetimdeki arkadaşlardan daha çok siyaset yapıyorum. Ben çakma AK Partili değilim Gerçek AK Parti'liyim" dedi.

Yaman, yaptığı açıklamada; "AK Parti İlçe Başkanlığında bir dönem görev aldım. İl yönetiminde iki dönem görev aldım. Görevimi başarıyla tamamladığıma inanıyorum.

Biz AK Parti'ye girdiğimiz zaman biz gerçekten koştuk. Partimizin peşinde koştuk. Partimizi büyük çizgilere taşımak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ben hem işveren hem iş adamıyım. Bütün işimi gücümü bıraktım partiye çalıştım ve davamın peşine koştum. Vatan satılır mı? satılmaz vatan hainliği yapılır mı? yapılmaz, ben partime hainlik yapmadım ve yapmayacağım.

Partimi satmayacağım diyerek kendi malımı mülkümü sattım. Ama şu anda AK Parti'de yeni İl yönetiminde görev almadım. Tercih meselesi, bizi tercih etselerdi giderdik. Görev vermedikleri için üzülmüyorum yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Parti yönetimine seçilmedim ama ben onlardan dışarıda daha iyi siyaset yapıyorum. Ben çakma ak partili değilim, gerçek AK Parti'liyim. Particilikte bir sahtecilik bir de gerçekçilik vardır. Ben partime gece gündüz gönülden gittim ve hizmet verdim.

Partimizin çıtasını yükseltmek için çok mücadele verdim. Ama bir yerde olmak ister misiniz diye sorarsanız evet olmak isterdim kırıldım, inceledim ve gerçekten yönetimde olmak isterdim. Ben Zonguldak'ın %85'i ile barışığım, sahaya çıktığım zaman her kesimden destek alırım. Bana başkanlarımız darılmasın ama halkın %85'i arkamdan yürür. Bu kadar da kendime inanıyor ve güveniyorum" dedi.