Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde AK Parti İl Genel Meclis üyesi Sadettin Arslan ve arkadaşı tarafından darp edilen ve belinden silahı alınan Fındıklı Köyü Muhtarı ve aynı zamanda yeni kurulan Kdz.Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı olan Abdullah Arslan, konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arslan; medyaya yansıyan olayın doğruluğunu teyit ederken; konu dli mercilere yansıdığı için içerik kısmıyla ilgili açıklama yapmadı...

Arslan; "Medyaya yansıdığı gibi böyle bir olay cereyan etti. Benim olay anında kendilerine karşı bir müdahalem olmadı. Belimden silahı aldılar ve beni darp ettiler. Silahımı 1 saat sonra emniyette teslim aldım", dedi.

İSTİFA'YA DAVET

Arslan'ın saldırı olayına Kdz.Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de tepki gösterdi.

Dernek Adına konuşan Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alar, konunun Kdz.Ereğli Adliyesine intikal ettiğini belirttiği konuşmasında, AK Parti İlçe Teşkilatının gereğini yapması gerektiğini altını çizerek; İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Arslan'ı istifaya davet etti.

Diğer yandan olayda adı geçen Ak Partili İl Genel Meclis üyesi Sadettin Arslan ile yapılan görüşmede kendisinin açıklama yapacağı Manşet 67 ye bildirilmiş ancak kendisinden her hangi bir açıklama yapılmadı.

Editör: Pusula Gazetesi