Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Filyos Beldesi Belediyesi Personel Limited Şirketi'ne 30 işçi alındı. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü işbaşı yapan personele başarılar diledi.

Filyos Belediye Başkanlığı'nın yaptığı açıklama söyle;
"Belediye Başkanımız Ömer Ünal'ın talimatlariyla, yaz mevsimine girilmesi ve Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve saha çalışmalarına hız vermek maksadıyla, belediyemiz şirketine 30 temizlik personelini iş başı yaptırdı.

İşe başlayan personellerimiz 15 Mayis Cuma günü ve Sokağa çıkma yasağının yaratmış olduğu rahat çalışma ortamıyla 16 Mayis Cumartesi (Bugün) Atatürk Caddesi, İskele Caddesi, Namik Kemal Caddesi, Faik Akbay Caddesi ve Beyler Caddesindeki yol ve kaldırımlarda bulunan yabani otlari temizleme ve bakım çalışmalarına başladı.
Ayrı ayrı ekiplere ayrılan temizlik işçilerimizin bir bölümü kaldirim ve duvar boyama çalışmalarına hiz kesmeden devam ediyor.
Beldemizde vatandaşlarımız ve denize girmek maksadiyla gelen misafirlerimiz tarafından kullanilan sahil ve plajimizdaki temizlik çalışmalarımız Ramazan Bayramına kadar tamamlanacak olup, vatandaşlarımıza da ha temiz ve hijyenik bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz. Ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz."