Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, uzun süredir kapalı olan ve geçtiğimiz günlerde Kültür Merkezi'ne bağlı tiyatro sahnesi olmasına karar verilen Belediye Sineması'na giderek incelemelerde bulundu.

Yavuzyılmaz inşaatı süren Belediye Sineması'nda öncelikle çalışan işçilerle bir süre sohbet ederek; inşaatın aşamasını, ne zaman biteceğini ve çalışmaların seyrini sorarak bilgiler aldı. Daha sonra tadilat ve restorasyon çalışmalarını bizzat inceleyen Yavuzyılmaz; sahne, seyirci koltukları, kulis, tuvaletler ve dinlenme alanı olacak kısımları tek tek kontrol etti.

İncelemenin ardından konuşan Yavuzyılmaz; Belediye Sineması'nın Zonguldak'ın belleği olduğunu ve uzun süredir kapalı olmasının Zonguldaklıları üzdüğünü belirterek, 'Yıllardır atıl vaziyette bulunan Belediye sinemasının kültür merkezine dönüştürülecek olması, ulaşım kolaylığı da dikkate alındığında; sanatçılara, sanatseverlere ve halkımıza büyük bir hizmet olacaktır. Kültür merkezimize verilecek isimle ilgili gençlerimizden fikir alınmasının veya anket yapılmasının isabetli olacağına inanıyorum. Bu düşüncemi de Belediye Başkanımızla paylaştım.' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi