32 yaşındaki King boks Antrenörü 32 yaşındaki Volkan Çetin, dark olayını üstlenerek Murat Dinç'in olayla alakası olmadığını söyledi. 

Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz! Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz!

Darp olayının doğru olduğunu ancak bunu Murat Dinç'in yapmadığını kendisinin yaptığını ifade eden Volkan Çetin'in olayı üstlendiği iddia ediliyor. 

Aynı zamanda Kickboks Antrenörü olan Volkan Çetin, olayın Murat beyle hiç bir alakasının olmadığını gençleri kendisini dövdüğünü belirterek şunları söyledi: 

“Başkanın (Tahsin Erdem) pankartını arkadaşlar gelmiş pankartını yırtmışlar. Gece 24.00’de ben eve giderken siyah bir  araba gördüm. indim sordum. siz mi Yırttınız pankartı diye. Biz yırtmadık dediler ama siyah Megane olduğunu görmüşlerdi. O sırada konuşurken bir tane beyaz bir araba geldi. İçinden 2 kişi indi. O sırada bir arbede çıktı. Vuruşma falan oldu. Bende kendimi Savundum. Ondan sonra zaten karşı taraftan 100 kişi falan oldular. Polisler geldi. Emniyet ekipleri. Çelik kuvvet geldi. Onlar şikayetçi oldular. Ben de şikayetçi oldum kendilerinden. Sürece bakacağız. 


Yani ilk önce bizim yerimizde ki brandayı yırttılar ve attılar.
Ya aslında biz onlara aslında bir şey demedik. Bizim de brandamız vardı. Onlar da asabilirdi ama gelip bizim kendi yerimizden kendi brandamızı pankartı indirmişler. 

Yani 10 kişi benim üstüme geldiler. İlk önce onlar bana vurmaya çalışınca ben kendimi savundum. Ha onlar da hasar aldı. Bende bir şey yok. 

Murat Bey'in olayla hiç ilgisi yok. Kendisi meclis üyesi olduğu için herhalde yıpratmaya yapıyorlar. 

Murat Bey olayda ilk başta yanımdaydı. Olay çıkınca Murat Bey yoktu. 

İlk başta orada AK Parti'nin flamaları vardı. Onları söktük ama Sayın Cumhurbaşkanımızın kesinlikle sökmedik. Yere atma gibi bir şeyimiz yok. 

Olayı siz mi üstlendiniz 

Hayır. Olayı ben yaptım zaten. Üstlenmeme gerek yok. 

Gözaltına beni aldılar. ifademi aldılar ve sabah saat 05.00 sularında da çıktım. 

Zaten olayı yapan benim. Murat Bey'in hiç olayla ilgisi yok.”

Muhabir: Öznur Güneş