CHP 'den Kozlu Belediye Başkanı seçilen Altuğ Dökmeci, dört aydır saha kendisine sürekli "İşçi çıkartacak mısınız?" sorusunun sorulduğunu belirterek "İşçi çıkartmayacağız, ihtiyaç olursa yenilerini alacağız" dedi. 

Kıransoyları tehdit edip oto galeriyi kurşunlayan İlhan K. tutuklandı Kıransoyları tehdit edip oto galeriyi kurşunlayan İlhan K. tutuklandı

Altuğ Dökmeci'nin işçi ve personel ile ilgili açıklaması şöyle:
"Bunu dört ay herkes söylüyor. İşçi çıkarımıyla alakalı; işçi çıkarımı falan yapmayacağız. Bu devirde yapılmayacağını zaten söyledik. Böyle bir planımız yok. Hatta bize devletin gönderdiği personel arkadaşlarımız var. Onlarla da ne kadar çalışabilirsek çalışmaya da devam edeceğiz. Onun haricinde yeni alımı ihtiyaçlarımız olursa tabii ki onu da yapacağız. Ama bunu bir istihdam ofisi olarak değil yani belediyenin bütün memlekete istihdam sağlaması gibi bir durum oluşmayacağı için ihtiyaç babında; mesela spesifik özellikleri olan arkadaşlarımızı tabii ki de kadromuza katacağız. Çünkü dışarıya daha çok harcama yapmak yerine öz varlıklarımızla bazı harcamalarımızı kapatmaya çalışıyoruz." 

Muhabir: Öznur Güneş