Trafik kazasında ölen Muhammet Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı Trafik kazasında ölen Muhammet Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı

İYİ Parti  Gökçebey eski İlçe Başkanı, Gökçebey Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Satılmış Aydemir'in tutuklandığı öğrenildi. Aydemir çıkarıldığı mahkemece tarafından tutuklanarak Devrek Açık Cezaevine gönderildi.
Satılmış Aydemir, Gökçebey Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı 4 Ekim 2020 tarihinde Fiyos’ta partili arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra Filyos-Çaycuma istikametine giderken kullandığı araçla karşı yönden gelen araca çarpıp, kendi aracında iki, diğer araçta ise bir yaralanmasına neden olmuş, olay yerinden kaçmıştı. 
Kendi kullandığı araçta da iki kişinin yalanlandığı kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerine gelmiş, bir kadın "Ben Satılmış Aydemir'in eşiyim. Aracı ben kullanıyordum" demişti. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada aracı Satılmış Aydemir'in kullandığını tespit etmiş ve hakkında dava açılmıştı. 
Satılmış Aydemir’in bu olay nedeniyle yargılandığı, bir hafta açık cezaevinde kaldıktan sonra denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak serbest kalacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi