Çaycuma ve Çevre Köylerini Güzelleştirme, Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintilerine isyan etti. 4 gündür elektriklerin olmadığını ve kaloriferlerin yanmadığını belirten Çiloğlu "BEDAŞ bu arada teşekkürü hak ediyor" dedi.
Savaş Çiloğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle;
TEŞEKKÜRLER BEDAŞ!
Zonguldak'ın merkezinde Çınartepe Mah. tam dört gündür elektrikler yok. Kaloriferlerimiz yanmıyor. Zar zor ulaşılan 186 notları alıyor. Telefonlara mesajlar geliyor lakin elektrikler gelmiyor. Sonuç olarak mahallemizde 4 gündür elektrikler yok kaloriferler de yanmıyor. BEDAŞ bu arada teşekkürü hak ediyor.
Sayın BEDAŞ;
-4 gündür elektrik olmadığından 28 yaşındaki oğluma 'oğlum biz eskiden köyümüzde elektrik olmadığı için böyle yaşıyorduk. Bu çağın kıymetini bil' dedirdiğin için !
- Ayrıca 4 küçük çocuğu ile elektriksiz ve kalofifersiz kalan komşumun çocuklarının bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine katkı verdiğin için !
(Tabiki bu arada zatürre olmazlarsa)
- Kovid 19 dan dolayı karantinada olan ve evden çıkamayan komşuma Eskimo ların nasıl yaşadığını öğrettiğin için !
- Mahallelinin dipfrizlerini eriterek mamülleri çöpe attırarak esnaftan yenilerinin alınmasını sağlayarak esnafa destek olduğun için !
- Cep telefonlarının sarjlari bittiğinden haberleşmenin ne kadar önemli olduğunu hatta halkımıza dumanla haberleşmeyi öğrensek galiba fena olmayacak dedirtiğin için !
- Ağustos böceği ile karıncanın hikayesini bizlere hatırlattığın için !
Daha teşekkür edecek çok sebepler var. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler BEDAŞ !
Ayrıca tüm emeği olanlara da ayrı ayrı teşekkürler!