TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribün çalışmalarında son aşamaya gelindi. 10 Eylül tarihinde oynanacak Zonguldakspor-Karagümrük maçına yetiştirilmesi için büyük bir çaba harcanan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın koltukları yarın takılacak. Hakem ve futbolcu soyunca odalarının yanı sıra idari odalarda yoğun bir çalışma içine giren müteahhit firma ile sürekli temas halinde olan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz sabah saatlerinde tesislerde incelemelerde bulundu. Karayılmaz tribünlerin son durumu hakkında bilgi verdi.

Karayılmaz "Müteahhit firma yoğun bir çalışma içinde. Turnike ile ilgili gerekli yazışmalar tamam. Üzerimize düşen tüm görevleri yaptık. Müteahhit firma ile yaptığımız görüşmede kapılar, yer döşemeleri, lavabo, tuvaletler Pazartesi gününe kadar bir çok sorun çözülecek. Stadyum koltuklarının tamamı geldi, vidaları takıldı, montajına başlanacak. Asansör sistemi yapıldı, doğalgaz sistemi de kapıya kadar geldi.

Zonguldakspor ilk maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak. Bu gelişmelerin tamamı şimdi görünmüyor ama Kurban Bayramı öncesinde ne kadar güzel bir hale geldiğini herkes görecek.

27 Ağustos'ta Federasyondan görevli gelerek inceleyecek, son hafta kararını vererek. Federasyonun da maçların Karaelmas Kemal Köksal'da oynanmasına karar vereceğini düşünüyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi