Pantolon ya da etekle kombin edebileceğiniz bayan gömlek modelleri LTB yeni sezon ile karşınızda. LTB bu yıl da müşterileri için birbirinden şık bir koleksiyon hazırladı. Uzun ya da kısa kol seçenekleri ile ister yaz isterseniz de kış aylarında tercih edebileceğiniz gömlek modelleri görenleri büyülüyor.

Sitede ilk olarak inceleme yaptığımızda karşımıza %100 cotton kumaştan üretilmiş bluz modelleri çıkıyor. XS'dan XXL'a kadar farklı beden seçenekleri bulunan bu bluzlarda yaka omuz detayları göze çarpıyor. Omuzsuz ya da tek omuzlu modeller şıklığınıza şıklık katacağa benziyor. Mocowi bluz modellerinin de sırt kısmında penceresi bulunuyor.

Gömlek modelleri ise birbirinden şık kumaşlardan üretilmiş. Düz renk gömleklere kolaylıkla ulaşabileceğiniz gibi farklı renk ve desen arayışında olanlara da hitap eden bir koleksiyon bulunuyor. Polyester, VI gibi farklı kumaşlardan üretilen gömlekler çizgi, yıldız, puantiye gibi detaylardan oluşuyor. Kot, keten pantolon ya da etekler ile gömleklerinizi kolayca kombine edebilirsiniz.

Girdiğiniz her ortamın en şık kadını olmak için https://shop.ltbjeans.com/tr/kadin-bluz-gomlek-modelleri adresi üzerinden modelleri inceleyerek dilediğiniz modeli sepetinize ekleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi