Alıcıların ilgili kataloglardan ürün görselleri ile beraber inceleyebilecekleri bayan ayakkabı modelleri 2019 yılı itibariyle birçok farklı seçeneğe ayrılıyor. İlvi markasında olan bu ürünlerde sezon başı olmasına rağmen yüzde otuza kadar uzanan indirimler de söz konusu. Süet ve deri kalitesini aynı ürünlerde bulmak mümkündür. Dört mevsimlik olarak giyilebilecek olan bayan ayakkabı modelleri her türlü giyim ürünü ile rahatlıkla kombin yapılabilir.

En Yeni ve En Trend Spor Ayakkabı Modelleri

Tıpkı geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da spor ayakkabılara olan ilgi büyük bir oranda seyrediyor. Konforunun yanı sıra şıklığı da vaat eden bu ürünlerde numaralar 35'ten başlayıp 41'e kadar uzanmaktadır. Kendi ayak ölçülerine uygun spor ayakkabı bulmakta güçlük çeken kadınlar için büyük bedenli ayakkabılar da fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir.

Bu zamana kadar beyaz, krem ve gri gibi açık renklerde üretilen standart renklerin haricinde yepyeni ve canlı renkler de kataloglarda bulunuyor. İsteyenler için pembe, pudra, mavi ve yeşil gibi renkler desenler ile birlikte desteklenerek spor ayakkabı ürünlerinde sunulmaktadır.

Süet ve deri malzemelerinin eşit oranda kullanıldığı bayan spor ayakkabı modelleri ise hem yürüyüşlerde ve gündelik yaşamda hem de spor salonlarında kullanılmak için idealdir. Taban yükseklikleri 4 cm ile 7 cm arasında değişkenlik göstermektedir. Tamamen yerli üretim olan spor ayakkabılar parıltılı görünümleriyle fark yaratıyor.

En Farklı Modelleriyle Deri Çizmeler

Sezon sonu indirimlerle kampanyalar dahilinde satışa çıkarılan deri çizmeler ayrı bir kategoride satışa çıkarılıyor. İsteyenler için diz altı ve diz üstü gibi ölçü ayrımları söz konusudur. Tamamen hakiki deri kullanılarak imal edildiği için hem zaman hem de çevresel şartlara karşı ekstra dirençlidir.

Kısa ve uzun eteklerin yanı sıra abiye ve elbise gibi kıyafetlerin altında da giyilebilir. Streç olan versiyonlarının topuk yükseklikleri 2.5 cm'dir. Son teknoloji kullanılarak üretilen bu çizmelerin en önemli özelliği ise tamamen el yapımı olmasıdır. El işçiliğinin tüm hatlara yansıdığı bu ürünler taksitli ödeme imkanlarından faydalanarak da sipariş verilebilir. İsteyenler için fermuarlı ve çizgi desenli bayan çizme modelleri de mevcuttur. Dilerseniz tüm ürünleri web inceleyip karar verebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi