Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Memleketi olan Devrek'te hemşerileri ile bir araya gelen Başsavcı Yüksel Kocaman, AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü'ye de başarılar diledi. Sezai Bükrü'yü ziyaret eden Başsavcı Yüksel Kocaman, memleketi olan Devrek'te önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Sezai Bükrü'ye başarılar dileyen Başsavcı Yüksel Kocaman, "Devrek'imiz en doğru kararı verecektir. Sizin de Devrek'e çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Tüm kalbimiz ve samimi duygularımızla size başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bu kalabalık ve heyecanı görüyoruz, Devrek kararını vermiştir. Devrek'e inşallah büyük hizmetler yapacaksınız. Buna bir Devrekli olarak bizler de inanıyoruz.

Başsavcı Yüksel Kocaman'a teşekkür eden AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, "Allah sizlerden de razı olsun Sayın Başsavcım. Devrek için ne gerekiyorsa her zaman yapıyorsunuz. Ne kadar Devrek sevdalısı, Zonguldak sevdalısı, memleket sevdalısı olduğunuzu biliyoruz. Allah sizden de razı olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi