TFF 2. Lig Beyaz Grup'da zor günler geçiren Zonguldakspor 5 haftadır kazanamama serisine taraftarının önünde son vermeyi planlıyor. Pazar günü saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Başkent Akademi ile karşı karşıya gelecek olan Zonguldakspor açısından bu maç büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Kümede kalma savaşı veren ve küme düşme potası içinde yer alan Başkent Akademi son oynadığı maçta sahasında Sancaktepe'yi 1-0 yenerek moral buldu. Zonguldakspor sahasında Başkent Akademe'yi yenmesi halinde bu galibiyet antibiyotik gibi gelecek.

Ligde 3 galibiyeti, 3 beraberliği bulunan Başkent Akademi ligde 8 karşılaşmada rakiplerine mağlup oldu. Rakip kaleleri yalnızca 14 kez havalandıran Başkent temsilcisi kalesinde ise 19 gol gördü.

Zonguldakspor da 14 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 19 puanla 9'ncu sırada bulunuyor. Elmas rakip kaleleri 16 kez havalandırırken kalesinde ise 13 gol gördü.

ZONGULDAKSPOR ÇAYCUMA'DA ÇALIŞTI
Zonguldakspor Pazar günü sahasında oynayacağı Başkent Akademi maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozulmaması için çalışmalarına Çaycuma Stadı'nda başladı. Elmas Çarşamba günü de yine Çaycuma'da idman yapacak.

Ligde 5 maçtır galip gelemeyen Zonguldakspor'da futbolcuların düşük olan moral ve motivasyonlarını teknik heyet tarafından üst düzeye çıkarmaya çalışıyor.

Editör: Pusula Gazetesi