Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz! Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz!

Mehmet Akif Ersoy'un 'Zulmü alkışlayamam' şiirini paylaşan Çağatay İpekçi, Cumhur İttifakı'na sadık kaldığını belirterek "Şimdilik susuyor ve not almaya devam ediyorum" dedi.
Yaptığı paylaşımları yanlış algılayanlara mesaj gönderen Çağatay İpekçi "Merkez ilçedeki Cumhur İttifakı adayıma, ittifakın olmadığı  Elvanpazarcık, Karaman ve Beycuma beldelerimdeki Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adaylarıma zarar vermek isteyen herkes üzerine alabilir" dedi.
Çağatay İpekçi'nin paylaşımı şöyle:
"Bazı haber sitelerinde sosyal medya hesabımdan paylaşmış olduğum Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ait 'Zulmü Alkışlayamam' şiirini niyetimden farklı yorumlayıp ülkemizin bekası Cumhur İttifakına zarar verici algı operasyonlarına alet edildiğini gördüm. Kamuoyundan temennim Cumhur İttifakına zarar verme amaçlı yapılan bu operasyonlara itibar edilmemesidir. Cumhur İttifakının mimarı Sayın genel başkanımız Dr Devlet Bahçeli'nin emrinde ilk günden bugüne kadar elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kararlılıkla çalışmaya devam ederken ittifaka zarar vermek için uğraşanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Yine söylüyorum şimdilik susuyor ve not almaya devam ediyorum.
Sosyal medya hesabım üzerinden yapmış olduğum paylaşımları, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak sorumlu olduğum Merkez ilçedeki Cumhur İttifakı adayıma, ittifakın olmadığı  Elvanpazarcık, Karaman ve Beycuma beldelerimdeki Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adaylarıma zarar vermek isteyen herkes üzerine alabilir."

Screenshot 20240326 094107 Facebook

Muhabir: Öznur Güneş