Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Alaplı'ya giderek tesislerde incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Alaplı Futbol Sahası'nda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile bir araya gelen Yüksel, Alaplı Sahası'na tribün yapılacağı müjdesini verdi.

Tekin, tesisler için Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederek Futbol sahasında zemin yenileme çalışmalarının ardından seyirciler için tuvaletler yapılacağını söyledi.

TEKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Alaplı futbol sahasının zeminin yenilemesinde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Özelikle seyircilerimiz için futbol sahasında bay-bayan tuvaletleri yoktu. Burada Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Bey'le de görüştük. Seyircilerimiz için bay-bayan tuvaletlerini Belediye olarak biz yapacağız. Yine soyunma odalarının iki tarafına tribün inşaatına en kısa sürede başlanıyor. Ayrıca soyunma odaları da yenileniyor. Bireysel antrenman salonu da yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze Belediye olarak bu konularda her türlü desteği vereceğiz. Alaplı Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman devam edecek."

TEKİN: "GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK"

Başkan Tekin, "Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile yaptığımız görüşmelerde Gençlik Merkezi için yeterli alana kavuştuğunu ilettik. Kendileri de hemen burayla ilgili çalışma yapacaklarını ve Alaplı'ya Gençlik Merkezi kazandıracaklarını söyledi. Bu alan Gençlik Merkezi yapılması için çok uygun bir yer. Biz Belediye olarak Alaplı'mız için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.