Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, beraberinde CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hastanede yatan hastalar ile ev ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, her yıl olduğu gibi bu yılın son gününde, hastanede yatan vatandaşlar ile ev ziyaretinde bulunarak, yeni yıllarını kutladı.

Merkez Meşrutiyet Mahallesi'nde bir evi ziyaret eden Belediye Başkanı Akdemir, ailenin yeni yılını kutladı, bir süre sohbet ederek, hediyelerini takdim etti.

Başkan Akdemir ve beraberindeki heyet, daha sonra hastanelerde yatarak tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı, acil şifa diledi.

Akdemir, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz aile ziyaretlerine devam ediyoruz. Bu aileleri mutlu edebiliyorsak ve onların takdirini olabiliyorsak, ne mutlu bizlere ki, bizim için çok önemlidir. 2018 yılının Zonguldak'ımıza huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Allah, özellikle doğuda askerlik görevini yapan tüm güvenlik güçlerine kolaylık versin. Bu duygularla 2018 yılının tüm ülkemize ve Zonguldak'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi