Geçtiğimiz günlerde Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na adaylığını kamuoyuna duyuran Şahin Torlakoğlu, projelerini açıklayarak, yönetim listesini tanıttı.

Yeni bir ekip, yeni bir heyecan ve yenilikçi bir zihniyet ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Adayı Torlakoğlu, projelerini şöyle açıkladı:

"Esnaflarımızla gruplar halinde fuarlara katılıp, etkinlikler, geziler düzenleyeceğiz. Kargo şirketleriyle anlaşmalar yapıp daha uygun şartlarda hizmetler sağlayacağız. Esnaflarımızın ihtiyaç duyduğunda odamız bünyesinde oluşturacağımız yardım fonu ile esnaflarımıza destek sağlayacağız (kaza, yangın vb.). Bir Hukuk Bürosuyla anlaşarak, hukuksal anlamda esnaflarımızın hukuki yönden destek almasını sağlayacağız. Esnaflarımızın zor günlerinde yanlarında olduğumuz gibi cenaze işlemlerinde de kuracağımız fon biriminden maddi destek sağlayacağız. Çevremizde bulunan özel hastanelerle anlaşma sağlayıp esnaflarımızın ve ailelerinin daha uygun fiyatlarda hizmet almasını sağlayacağız. Esnaflarımızın ihtiyacı olan ücretli ilk yardım eğitimlerini esnaflarımıza sunacağız. Esnaflarımızın eğitim gören çocuklarına ihtiyaç. 'Esnaf ve Sanatkarlar Odası' adı altında Çaycuma oturabileceği bir lokal hizmete sunacağız. Esnaflarımızın sürekli yenilenen çağa uyum sağlayabilmeleri seminerleri düzenleyeceğiz. Her Ramazan ayının belirli günlerinde ilçemiz ve adına iftar programları düzenleyeceğiz. Burada belirttiğimiz projelerimizle ilgili ön görüşmeler, esnaf ve sanatkarlarımızın vereceği destekle imzalanacaktır. Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaflar arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacak. İlçemiz ve beldelerimizde senede en az iki defa esnaflarımızla bir araya gelerek, toplantılar yapıp, sorunlarımızı tartışacağız."

"3 Aralık Engelliler Günü"nü de kutlayan Torlakoğlu, "Hepimiz engelli adayıyız. Zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileği ile '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Torlakoğlu, yönetimde yer alacak isimleri de şöyle açıkladı:

Şahin Torlakoğlu; 34 yıldır esnaf, kuaför ve güzellik salonu işletmecisi.

Sabahattin Çınar; 33 yıldır esnaf, traktör tamircisi.

Mustafa Baloğlu; 17 yıldır esnaf, oto rot balans.

Satılmış Kanbak; 12 yıldır esnaf, berber.

Sabahattin Bozkurt; 13 yıldır esnaf, pazarcı, konfeksiyoncu.

Alaattin Kahraman; 10 yıldır esnaf, çay ocağı işletmecisi.

Ozan Yılmaz; 18 yıldır esnaf, zirai tarım aletleri satıcısı.

Yusuf Kaya; 12 yıldır esnaf, konfeksiyoncu.

Engin Makaracı; 17 yıldır esnaf, oto tamircisi.

Sedat Kalembaşı; 15 yıldır esnaf, oto elektrikçisi.

Erdoğan Torlakcık; 3 yıldır esnaf, lokanta işletmecisi.

Mustafa Korkmaz; 30 yıldır esnaf, kaportacı.

Pınar Çelik; 10 yıldır esnaf, pide ve kebap salonu işletmecisi.

Aydın Uzundal; lokanta işletmecisi, Karapınar Mahallesi Muhtarı.

Hüseyin Kalpaklı; 15 yıldır esnaf, tüp bayii.

Onur Ünlü; 13 yıldır esnaf, tekel bayii.

Engin Kalaycı; 10 yıldır esnaf, oto elektrikçisi.

Ebru Tığlı; 20 yıldır esnaf, kantin işletmecisi.

Ozan Demir; 3 yıldır esnaf, zücaciye işletmecisi.

Tolga Yurtbay; 6 yıldır esnaf, bilardo salonu işletmecisi.

Editör: Pusula Gazetesi