Yeni hükümet sisteminin başlaması ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile Kredi ve Yurtlar İl Müdürlükleri birleşmişti. İki kurumun birleşmesi ile birlikte tek müdürlük olarak devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Hakan Yüksel'in getirildiği açıklandı.

18 yıldır bu kurumun içinde olan ve yaptığı başarıla çalışmalarla basamakları tek tek çıkan Hakan Yüksel'in yükü daha ağırlaşırken, kamuoyu Yüksel'in bu yükün altından da başarıyla kalkacağına inanıyor.

Kararın ardından Hakan Yüksel'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Mercimek, Ayşen Orhan ve Genel Sekreterimiz Muharrem Sarıkaya, Zonguldak SGK İl Müdürü Erkin Avcı ve Müdür Yardımcı Okan Şentürk,

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı, Zonguldak Basın İlan Kurulu Müdürü Ali Nuhoğlu ve KOSGEB Müdürü Güven Aktaş, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner ve Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ömer İnan Güven, Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turan Demiralay ve Müdür Yardımcısı Çetin Demir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Püren ziyaretlerinde Hakan Yüksel'e yeni görevinde başarı temennisinde bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi