Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Zonguldak'ta gerçekleştirilen Greko Romen Türkiye Şampiyonası Minikler Grup şampiyonası müsabakaları devam ediyor.

Site Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların açılış töreni yapılırken, açılışa Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın yanı sıra Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'in yanı sıra 35 ilden turnuvaya katılan takımların antrenörleri ve sporcuları katıldı.

HAYRETTİN ATALAR'A SÜPRİZ

Zonguldak'ta 41 yıldır aralıksız olarak güreş sporu ile ilgilenen ve sporculuk döneminde sayısız madalyaları ve şampiyonlukları bulunan güreş antrenörü Hayrettin Atalar açılış töreninde bir sürprizle karşılaştı.

Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköse açılış töreninde tüm protokol ve sporcuları önünde 41 yıldır Zonguldak güreşine hizmet veren Şendoğan Atalar'a hizmetlerinden ötürü başarı plaketi verdi.

Duygulandığı gözlenen antrenör Hayrettin Atalar gururlu olduğunu ve hem Zonguldak, hem de Türk sporuna yeni güreşçiler kazandırmaya devam edeceğini söyledi, sporcuların çok çalışarak büyük işler başaracağını belirterek başarının anahtarının çalışmak olduğunu dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi