TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor ligin 20'nci haftasında saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladı.
Ligde 10 maçta 1 galibiyete imza atabilen kırmızı-lacivertli temsilcimiz geçtiğimiz hafta Diyarbakır deplasmanında büyük bir baskı altında oynadığı Amed Sportif Faaliyetler maçından 0-0'lık sonuçla çok önemli 1 puanla dönmüştü.
Bu maçı tamamen unutarak sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçına konsantre olacak olan kırmızı-lacivertli ekip uzun süren sessizliğini de bu maçta bozmak istiyor.


BAŞAKŞEHİR FATİHİ KIRKLARELİSPOR...


Zonguldakspor'un Pazar günü sahasında konuk edeceği Kırklarelispor Ziraat Türkiye Kupası'nda mucizeye imza attı. UEFA Avrupa Kupası'nda yoluna devam eden, Süper Ligde şampiyon adaylarından olan Başakşehir ile eşleyen Kırklarelispor deplasmanda oynadığı maçtan 1-1'lik sonuçla ayrılarak avantaj sağlamıştı. Evinde oynadığı maçta ise Başakşehir'e gol şansı tanımayan Kırklarelispor 0-0'lık sonuçla deplasmanda gol atmanın avantajını yaşayarak çeyrek finale çıkmayı başardı.


ZONGULDAKSPOR TEMKİNLİ SAHAYA ÇIKACAK


Zonguldakspor sahasında oynayacağı maçta Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale çıkan yorgun rakibi Kırklarelispor karşısında temkinli çıkacak. Elmas sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.